2018-02-09 06:58:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Maradjon kiegyensúlyozott

Napi horoszkóp február 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ég legmagasabb pontján olyan bolygó áll, amely megakadályozza, hogy elegendő időt töltsön a családjával. Úgy érezheti, hogy beleszakad a szíve. Sokszor nem könnyű a hivatás és az érzelmek között megtalálni a helyes utat. Higgye el, hogy valóban csak ideiglenes dologról van szó.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai napon valahogy minden a feje tetejére áll, semmi nem úgy alakul, mint képzelte. Figyelmesebben szervezze meg dolgait. Figyeljen kapcsolataira is, mert a bolygók nem várt konfliktusokat jeleznek!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön anyagi javait befolyásoló bolygó szemben áll az ön jegyével, és több pénzt helyez kilátásba. Ez annyi lehet, hogy akár minden probléma nélkül elutazhatnak belőle a kedvesével a hétvégén.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön jegyének uralkodó bolygója a munkát jelző sorsterületre került. Olyan megbízást kap, ami nem, hogy egy hét, nem, hogy egy nap, de egy óra halasztást sem bír el. Nincs mást tenni, el kell végeznie a munkát.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ha önnek van saját gyermeke, akkor komoly fejtörést okozhat, hogy hová, kivel, és meddig engedje el a csemetéjét szórakozni. Legjobb, ha minél korábbi határidőt szab, sőt még jobb, ha megegyeznek, hogy ön megy érte.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A munka elvégzéséhez szükséges eszköz drágább lesz, mint amennyivel ön számolt. Ám ne szomorkodjon emiatt, gyorsan meg fog térülni az ára. Szerencsére ma mindent be tud szerezni, amire szüksége van.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az ön pénzügyeit jelölő bolygó, kellemetlen fényszögben van a Mérleg jegyével. A költségvetését alaposan meg kellene terveznie a mai napra, csak annyi kiadást engedjen meg magának, amire már meg van a kerete.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nem úgy alakul a napja, mint ahogyan azt eltervezte. Feltűnik valaki a környezetében, aki egyre nagyobb figyelmet von magára, és alaposan lemeríti az energiáit.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az utat mutató bolygó az ön jegyében áll. Pihenjen meg egy órácskára. Gondolja át a következő időszak céljait, határozza meg, hogy meddig akar elérni, és ahhoz melyik lehetőséget veheti igénybe.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Az ön uralkodó bolygója a Bak jegyében áll. Ez sokat fog változtatni minden élethelyzeten. Maradjon higgadt, kiegyensúlyozott, így sokkal jobban át lehet vészelni a nehézségeket. A jó szándékkal adott tanácsokat hallja meg!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz nem sokáig marad a Vízöntő jegyében. Nagyon fontos, hogy addig még a szükséges dolgokat elintézze. Ezt kétféleképpen lehet megtenni, haragosan és mosolyogva. Válassza inkább az utóbbit! Kedvességgel most többre megy, mint határozottsággal, keménységgel.


Halak: II. 19. - III. 20.
Az ön uralkodó bolygója saját jegyében áll. Úgy érezheti, hogy akár testben, akár lélekben, de ez fiatalítani fogja. Igyekezzen minél előbb talpra állni minden sorsterületen. Este engedje át magát a szerelemnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: